Vikariebanken


Boka med trygghet

Med Vikariebanken® säkerställer du rätt kompetens på rätt plats! Personalen kopplas till kompetenser och verksamheter vilket gör det omöjligt att boka fel kompetens till fel plats. Sökning och bokning sker i samma flöde och bokningsmeddelanden och bekräftelser skickas ut automatiskt, smidigt och enkelt, allt i samma knapptryck. Att känna sig trygg vid bokning är en viktig del i Vikariebanken® och det sparar både tid och pengar när allt blir rätt på en gång. Självklart håller systemet reda på arbetstidsregler och kollektivavtal. Vill du spara ännu mer tid? Använd vår smarta bokningsrobot!

Webbaserad rekryteringsfunktion

I systemet finns ett lättanvänt verktyg för snabb och smidig rekrytering av nya vikarier. Via en länk på er hemsida kan vikarierna enkelt fylla i sin intresseanmälan. Rekryteringsmodulen ingår i baspaketet och ger dig möjlighet att enkelt ta emot intresseanmälningar till verksamheten direkt i Vikariebanken®.

Stöd för uppföljning och beslutsfattande

Vikariebanken® ger möjlighet att följa upp kostnader, effektivitet per verksamhet och hela vägen till individnivå. Färdiga länkar för rapporter finns men du kan också skapa och spara dina egna favoriter för snabb åtkomst. Genom analys av den statistik som finns i systemet får ledningen ett bra underlag för uppföljning, styrning och strategiskt beslutsfattande.

Följ upp och kvalitetssäkra

Med vår uppföljningsmodul följer du enkelt upp både prestation och verksamhet. Syftet är att ge ytterligare ett sätt att kvalitetssäkra och vidareutveckla både vikarier och verksamheter.

Som arbetsgivare sänder ni viktiga signaler om delaktighet och tillhörighet. En viktig del i employer brandning och målet om att vara en attraktiv arbetsgivare. Genom att utföra arbetsplatsundersökningar får vikarien ge sin bild av arbetsplatsen och det i sin tur skapar underlag för kontinuerlig utveckling av verksamheten. Samtidigt görs löpande uppföljningar av vikariens prestation för att säkerställa kvalitet i korttidsbemanningen.

Integrationer

Som fristående system har Vikariebanken®  möjlighet att integrera direkt med lönesystem, ekonomi- och faktureringssystem, BI-system mm. Vi har integrationer med alla de stora lönesystemen. Det finns flera sätt att integrera till systemet exempelvis via API. Självklart finns även möjlighet till manuell filöverföring.

 

Bakom Vikariebanken® står Euronetics Holding AB från Linköping. Företaget har många års erfarenhet av systemutveckling. Euronetics finns även tillgängligt som organisatoriskt stöd vid verksamhetsutveckling.

Läs mer på www.euronetics.se