Vikariebanken

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Farkad Al-Grety är 29 år och bor och jobbar i Malmö. Hon är utbildad barnskötare och har jobbat med barn sedan 2007. Farkad trivs med sitt jobb och 2011 började hon att jobba i Husie. Farkad använder Vikariebanken varje gång när hon kan jobba.

Farkad

Vikariebanken är jättesmidigt att använda, man lägger in tiderna då man kan och vill jobba i systemet och sedan får man svar om när det är dags att jobba. Det är bra att man kan bli bokad för hela veckor i sträck och inte bara enstaka dagar säger Farkad.

Många som jobbar med Vikariebanken prisar det för att det är så lättjobbat. Det håller även Farkad med om. Men det kan vara lite knivigt i början om man inte är van med datorer, men man kommer snart in i det. Sedan fungerar det väldigt bra och det går snabbt och lätt att jobba med det.

–  Jag hoppar runt på en del skolor och inom barnomsorgen, och jag har fått väldigt bra kontakt med de jag jobbar med. Jag känner att man lyssnar på mina önskemål och jag trivs verkligen med mitt jobb. Det fungerar bra att använda Vikariebanken då alla bokningar görs genom den, och det har gjort min planering enklare säger Farkad.

Tillbaka