Vikariebanken

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Evelina Karlsson är 20 år och jobbar som vikarie inom barnomsorgen i Linköping. Hon är utbildad barnskötare och tycker om att jobba med barn. Evelina använder Vikariebanken när hon ska jobba och tycker att det fungerar väldigt smidigt.

Evelina_vikarie

Jag jobbar på flera olika förskolor i Linköping och använder appen när jag vill jobba. Den är enkel att förstå sig på och fungerar bra. Jag trivs verkligen bra med mitt jobb. I framtiden vill jag nog bo kvar och jobba i Linköping. Jag har funderat på att läsa vidare till antingen lärare eller förskollärare då jag vill jobba med barn även senare i livet säger Evelina.

Trots att systemet fungerar bra och är lättjobbat så finns det några saker att tänka på menar Evelina. Det ena är att man har ett eget ansvar för att utdragen från till exempel belastningsregistret ska vara uppdaterade. Detta sköter sig inte automatiskt utan det får man fixa själv. Sedan är det klart att det är bra att använda sig av sunt förnuft när man lägger upp sig själv för nya arbetspass så att man inte anmäler att man kan jobba när man är bortrest eller har tid hos tandläkaren säger Evelina.

Att ladda ner appen och sedan lägga in sig i systemet är enkelt, och när man väl är registrerad så funkar det bra. Man kan bli bokad i en vecka i taget vilket så klart är skönt för oss vikarier. Dessutom så är det ju positivt att man blir bokad för minst fyra timmar och oftast i åtta, vilket gör det lätt att planera upp dagarna. Det fungerar jättebra att jobba som jag gör, och det är roligt att man lär känna barnen, personalen och arbetskamraterna säger Evelina.

Tillbaka