Vikariebanken

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Bäckagårdsskolan ligger i den gröna stadsdelen Husie i östra Malmö. Här finns lite drygt 560 elever och på området finns även Bäckagårds förskola. Marie-Louise Wahlberg är biträdande rektor på skolan och berättar att hennes skola är den i Husie som använder Vikariebanken allra mest. Här bokas ett stort antal vikarier varje år och till sin hjälp finns en administratör som verkligen är proffsig ut i fingerspetsarna när det gäller att få Vikariebanken att visa sin fulla potential.

Marie_loise_basfil

Vi bokar våra vikarier i Vikariebanken och fördelar ut dem på flera olika verksamheter. Sedan får jag en påminnelse om att jag ska attestera våra timrapporter. Då ser jag namnen på de som jobbat, deras arbetspass, var de har jobbat och deras timmar. Sedan är det faktiskt bara att trycka på en knapp så är systemet attesterat och klart. Det är ett väldigt bra system som sparar mängder av papper och tid åt oss säger Marie-Louise.

Dessutom lovordas systemets säkerhet och kvalitetssäkring. Administratören ser tydligt en mängd olika uppgifter om vikarierna. Det kan handla om antal timmar, om utdraget ur belastningsregistret är uppdaterat, vikariens historik, kontaktuppgifter, men även andra uppgifter som kan vara bra att ha.

Det bästa med Vikariebanken är att det är ett smidigt och tidsbesparande system som ger en bra överblick och som är lätt att attestera. Nu slipper vi hantera mängder av skrynkliga papperslistor och ringa en massa telefonsamtal när vi ska ha tag på våra vikarier. När vikarierna är anställda och har fått sina inloggningsuppgifter så kan de lägga in sina önskemål. Sedan går bokaren in och får upp ett antal namn på de personer som vill jobba. Bokaren svarar vikarierna med SMS eller online när de får jobba. Det fungerar väldigt bra säger Marie-Louise.

Tillbaka